Yes, het hoofdstuk JE DROMEN WAARMAKEN is af!

Vanmiddag stuur ik mijn lieve meelezer een exemplaar van het hoofdstuk en van het bijbehorende werkboek. Gelukkig is mijn meelezer oplettend, kritisch en meedenkend. Ze gaf aan, en dat was ook al in mij opgekomen, dat de eerste hoofdstukken misschien wel opnieuw geschreven moeten worden. Waarom?

Omdat ik veranderd ben! Door mijn reis naar Spanje, door de afstand die er was tussen thuis en mij, door de nieuwe indrukken, uitzichten en inzichten zijn mijn wensen en verlangens verandert. Ik voel me vrijer en krachtiger. Ik wil nog meer keuzes maken die goed zijn voor mij. Omdat dat goed is voor mij en omdat  uiteindelijk iedereen daar beter en gelukkiger van wordt.

Met dit boek schrijven ben ik mijn droom aan het waar maken. Inmiddels weer thuis, lukt het me goed om in het creatieproces te blijven zonder veel na te denken over de volgende stap. Ik ervaar een enorme intuïtieve kracht die me laat weten wanneer het voor NU genoeg is of wanneer ik verder kan. Vaak ga ik dan zitten en begin ik maar gewoon…

Zo ontstaan de mooiste creaties!
Zo ontstaat dit boek!
Zo maak ik mijn droom waar!

Dit is de laatste reisblog.
Naast het zelfhulpboek Effectief Rouwen om Voluit te Leven heb ik ook een werkboek geschreven dat de inhoud van het zelfhulpboek volgt. Vervolgens kreeg ik de behoefte om geluidsopnamen te maken van de ontspanningsoefeningen en visualisaties. Ik zocht contact met een illustrator voor de omslagen van de boeken. Met mijn websitebouwer ging ik rond de tafel voor een effectieve website. Ik liet mijn boeken tekstueel corrigeren en daarna printen.  En tot slot wilde ik een mooie bewaardoos voor de boeken. Zo ontstond stap voor stap het Thuis-traject voor rouw.

Al met al was het een prachtig creatieproces. Ik ben er trots op!