Evenement:

Van Binnen naar Buiten

zaterdag 17-9-2022 | 9:00 – 18:00 uur, Keur 16 in Schijndel

Op zaterdag 17 september organiseer ik samen met drie andere vrouwen voor de tweede keer het evenement Van Binnen Naar Buiten. We hebben een andere locatie gevonden met nog meer ruimte, groen en natuur: Keur 16 in Schijndel. De gastvrouw, Mariëlle, is heel enthousiast en denkt met ons mee.

Het is een dag waarin we samen,
thuiskomen in de natuur.
We luisteren naar de wijsheid van ons lichaam,
kwetsbaar, open en puur.

Wat diep van binnen in ons speelt,
mag naar buiten komen.
We zullen met onze adem en creativiteit,
het leven laten stromen.

In een kleine groep van 8 deelnemers gaan we met elkaar van binnen naar buiten door middel van meditatie, ademsessie, intuïtief tekenen en kaartlegging.  Er is ruimte voor uitwisseling en stilte, we verzorgen een voedzame lunch en eindigen met een vuurfeestje.

Leer zelf te voelen – wat wil jij diep van binnen?
En, wat houd je tegen om hiermee naar buiten te gaan?

Je gaat ontdekken wat je diep van binnen wilt. Niet alleen deze dag, maar ook als je weer thuis bent. Wij geloven dat er magie ontstaat wanneer je van binnen naar buiten durft te leven, iedere dag. We zullen waar behoefte is nazorg bieden bij dit proces.

Je kunt rekenen op unieke persoonlijke aandacht van het team:

  • Willy van Leeuwen is Holistisch Therapeut en Rouwexpert. Met behulp van creativiteit en intuïtie begeleidt ze mensen door een natuurlijk rouwproces. Ervaringsdeskundige in het begeleiden van mensen in verschillende fases van hun leven. Ze geeft liefdevol alle ruimte om het onderbewuste bewust te maken.
  • Maaike van Wordragen is Adem Coach en Energetisch Healer. Ze heeft veel ervaring in het geven en ontvangen van ademsessies. Naast haar eigen praktijk, heeft ze ook ervaring als begeleider en ademcoach op retreats. Met haar natuurlijke warmte creëert ze een gevoel van veiligheid waardoor je je kunt openen.
  • Britte Tegelaar is Intuïtief Kunstenaar en brengt met kleur vorm aan alle lagen die ze ziet. Al tijdens de kunstacademie lag haar focus op bewustwording en spiritualiteit. Nu woont ze in een community waarbij ze haar nieuwe visie op het leven leeft. Britte heeft veel speelsheid, luistert en stelt de vragen die gesteld mogen worden op het juiste moment.
  • Sofie Coldenhoff is Creatief Verbinder en Natuur Vrouw. Ze heeft ervaring met het samenbrengen van mensen en het zien en verbinden van krachten. Ze woont midden in de natuur, en schrijft gedichten over mensen en het leven. Ze luistert voorbij het verhaal en verbindt woorden aan emoties en de ziel.

We bieden een diversiteit aan ervaringen, achtergronden en specialisaties, die elkaar aanvullen en versterken. We willen een nieuwe vorm onderzoeken voorbij de rollen van teacher en coach, terug naar het ware contact van mens tot mens. Kijkend en luisterend naar de wijsheid van ons lichaam. Ruimte gevend aan alles wat mag ontstaan, dit met elkaar aanvoelen en een liefdevolle bedding geven aan waar het proces ons brengt. De aarde onder onze voeten en de locatie tussen de bomen zullen ons daarbij helpen.

Deelname kost € 277,55. Dit is inclusief alle materialen, koffie, thee, lunch, vers fruit, versnaperingen, een cadeautje en nazorg.

Als jij voelt dat deze dag bij je past kun je je op de website van Hipsy aanmelden en een ticket kopen. KLIK DAN HIER.  Mocht je vragen hebben of eerst nog wat willen overleggen, stuur me dan een berichtje via de contactpagina.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Het Team
van Binnen naar Buiten