Ik doe mee aan Stories Worth Sharing

Op 22 november doe ik mee aan Stories Worth Sharing.
Dit is een prachtig concept waarin ik mijn verhaal en inspiratie op het podium van theater Branoul ga delen met andere ondernemers en geïnteresseerden.

Het concept is ontstaan uit een idee van Yvonne van den Bergh, van Sproet Producties, om een Ted talk te geven. Mijn idee om mijn inspiratie in het theater uit te spreken en te laten zien, sluit hier volledig op aan. Een droom komt uit; ik sta te popelen en vind het tegelijk ook retespannend. In 15 minuten vertel ik je mijn verhaal met de werktitel ‘Verlies in nieuw perspectief’.

Ik wil je van harte uitnodigen om bij deze bijzondere gelegenheid aanwezig te zijn!

Wat is Stories Worth Sharing?
Het is een netwerkevent in theater Branoul met 6 sprekers, die een verhaal, boodschap of een mooi proces delen met het doel om jou te inspireren of aan het denken te zetten. Er is gelegenheid om te netwerken en van gedachten te wisselen met 66 andere ondernemers onder het genot van een drankje en een hapje.

Aanmelden
De tickets bedragen € 35, excl. 21% BTW, en zijn beperkt verkrijgbaar.
Daarvoor zie je een theatervoorstelling door 6 sprekers, doe je nieuwe ideeën  en inspiratie op, kun je netwerken en ontvang je 2 drankjes en een hapje.
En heb je iemand in jouw netwerk voor wie dit ook interessant is, vraag ik je dit netwerkevent onder de aandacht te brengen. Daar help je mij mee. 😊

Locatie en tijd
Op 22 november in Theater Branoul, Maliestraat 12, 2514 CA Den Haag.
Vanaf 14:30 uur kun je inlopen, om 15:00 uur start de eerste spreker. Tussendoor is er een korte pauze. En om 18:00 uur sluiten we af.

Parkeergelegenheid, plusminus 7 minuten lopen

  • Museumkwartier parking: Korte Voorhout 2P, 2511 EK Den Haag

https://parkereninmuseumkwartier.nl/

  • Malieveld parking: Koningskade 1 bis, 2596 AA Den Haag

https://www.apcoa.nl/parkeerplaats/den-haag/parking-malieveld/

Je kunt je hier aanmelden.