Presentatie: Lucht, Licht en een Lach in je rouw, én daarna

Op zaterdagavond 19-9-2020 presenteer ik bij Op Hodenpijl onder muzikale begeleiding van Jeroen Zijlstra het Stappenplan voor een gezond rouwproces. Deze avond deel ik een nieuw perspectief op verlies en rouw: Lucht, Licht en een Lach in je rouw, én daarna.

Hoe kun je gezond rouwen?
Weet je wat werkt voor jou en wat je kunt laten?
Weet je wat je nodig hebt?
Wat is jouw motivatie om te rouwen?

Rouwen is niet hip, wel heilzaam. Want in een gezond rouwproces kom je in contact met je kracht en je wijsheid, je creativiteit en je uniciteit. Daardoor leer je jezelf steeds beter kennen, ontdekt wat je verlangens en dromen zijn en waar je gelukkig van wordt. Deze ontdekkingen zijn de motivatie om te rouwen en je nieuwe leven in te richten.

Het Stappenplan volgt de natuurlijke bewegingen van het rouwproces. Vanuit haar openheid,  met zachtheid en humor neemt Willy je mee in de stappen. Ze deelt haar ervaringen, geeft aandacht aan rouw met kinderen en tips voor de omgeving.
De pure liedjes van Jeroen Zijlstra maken deze avond compleet.

Kaarten á € 18,50 kun je reserveren bij Op Hodenpijl. Het is ook mogelijk om een arrangement met eten te reserveren. Op Hodenpijl is namelijk een heerlijke plek in het groen om wat langer te vertoeven.
Klik hier om je aan te melden.

Over Op Hodenpijl:
Op Hodenpijl is gevestigd in het groene Midden Delfland, tussen Den Haag en Rotterdam. Na een intensieve verbouwing opende een volledig gerestaureerd Op Hodenpijl haar deuren in 2007. Inmiddels is het uitgegroeid tot restaurant, cultuurkerk, trouw- en rouwlocatie, centrum voor gezondheid en welzijn, Herberg, vergaderplek en boerderij. Een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, ontdekken wie ze zijn en wat zij willen, en waar ze zich bewust kunnen worden van hun kracht en talent.

Je bent van harte uitgenodigd!