Verschijning van een nieuw mensbeeld

Ik wist niet dat mijn project zo actueel zou worden!

In januari heb ik de zaterdagavond 10-10-2020 in Theater Branoul vastgelegd. Het lijkt me fantastisch om in het theater mijn inzichten in een nieuw mensbeeld en een nieuw perspectief op ons leven te laten zien en horen.

Veranderingen toelaten
In deze verwarrende en onzekere tijd waarin we op diverse manieren met verlies te maken hebben wordt een appel gedaan op ons vermogen om mee te bewegen met de veranderingen. Of deze nu groot of klein zijn, indringend of meer aan de oppervlakte. Het kan niet anders dan dat we met onszelf worden geconfronteerd en de wijze waarop we leven. Het kan niet anders dan dat we gaan beseffen wat en wie belangrijk zijn in ons leven, waar we ons prettig en comfortabel bij voelen, wat ons werkelijk gelukkig maakt. In die zin kunnen we deze tijd ook gebruiken om deze veranderingen toe te laten, er voor onszelf het beste uit te halen en ons leven opnieuw in te richten zoals het meer bij ons past en we kunnen genieten van het leven.

Wat ik hierboven beschrijf is een rouwproces.
Ik ben in de afgelopen jaren een kei geworden in rouwprocessen. En ik ben er nog trots op ook! Het bewust en gezond omgaan met de verliezen heeft me een krachtig, wijs en gelukkig mens gemaakt. Het pionieren en ontdekken in het land van verlies en rouw bracht me ook in andere interessante onderzoeksgebieden over ons menszijn.

En al die ontdekkingen en inzichten heb ik bewaard tot er een moment zou zijn dat ze in het licht mochten komen. En dat blijkt 10-10-2020 te zijn, nadat wenselijk de meest onzekere tijd van de gevolgen van het corona-virus achter ons ligt en we behoeften hebben aan nieuwe perspectieven.

Het project: Verschijning van een nieuw mensbeeld
In dit fantastische project staat vooralsnog alleen de datum vast. Thema’s die op de rol staan zijn:

  • het leven vanaf conceptie tot en met sterven en de dood,
  • kinderen, mannen en vrouwen, familie
  • emoties, lichaam, intuïtie, communicatie, intimiteit, seksualiteit
  • persoonlijk, collectief en eenheidsbewijstzijn
  • continuïteit, vrijheid en creativiteit
  • verlangens, talenten en creatorschap
  • de planeet
  • Essentie, Intentie en Existentie
  • Eenvoud & Overvloed

Voluit Leven
De thema’s met elkaar laten een nieuw mensbeeld verschijnen waardoor je je bewust wordt van wie en wat je bent, en waartoe je in staat bent. Het laat je kennismaken met de creator in jou die staat te popelen om aandacht te geven aan jouw verlangens, die te volgen en een vervullend en overvloedig leven te creëren. Ik noem dat Voluit Leven!

Denk jij nu: ‘Ik heb ook inzichten uit mijn werkveld die passen in het nieuwe mensbeeld.’ Ik nodig je van harte uit om contact met me op te nemen. Hoe completer het nieuwe mensbeeld hoe krachtiger en mooier het wordt. En misschien heb jij ook wel de moed om op het podium te staan.

De kaartverkoop start waarschijnlijk in augustus. De ticketprijs is nog niet bekend. Als je nu al een ticket wilt reserveren, stuur me dan een mailtje: willy@effectiefrouwen.nl. Ik zet je naam vrijblijvend op de lijst.