Videopakket

Kennismaken met Effectief Rouwen

Met dit videopakket kun je kennismaken met Effectief Rouwen en het Stappenplan voor een gezond rouwproces. Het is te gebruiken bij ieder(s) verlies en in alle rouwsituaties. Als je nog niet eerder hebt gerouwd en/of je bent op zoek naar informatie, biedt dit pakket een aangename start. De video’s bieden nieuwe, verdiepende kennis, inzichten en vaardigheden rondom de thema’s verlies en rouw.

Extra ondersteuning

Je kunt het pakket ook gebruiken als extra ondersteuning bij het Thuis-traject voor rouw. Naast lezen, schrijven, intuïtief tekenen, de ontspanningsoefeningen en visualisaties biedt dit kijk- en luisterpakket een comfortabele manier om informatie tot je te nemen. Als je op meerdere manieren de informatie tot je neemt, kan deze makkelijker beklijven.

Het pakket bestaat uit 4 video’s (totaal ruim 2 uren):

  • Presentatie van het Stappenplan
  • De innerlijke bewegingen in je rouwproces
  • Je intuïtie leidt je door het je rouwproces, én daarna
  • Gezond omgaan met de mensen in je omgeving

De video’s staan in een exclusief album op mijn Vimeokanaal op het internet. Er is geen specifieke volgorde van bekijken. En je kunt zo vaak kijken als je wilt. Er is een Vimeo-app beschikbaar. Je ontvangt het pakket voor € 12,50.

De presentatie van het Stappenplan was een droom die uitkwam. Jeroen Zijlstra zorgde voor de muzikale begeleiding. Door me te verdiepen in verlies en rouw heb ik een positief perspectief, want ik zie dat gezonde rouw bewustwording en persoonlijke groei stimuleren. (1:34:10 uur)

Het verlies nodigt je uit om in contact te komen met je kracht, wijsheid en moed, met je verlangens, dromen en creativiteit. Dat is op een dieper niveau in jezelf, daar rouw je. Op dat innerlijke niveau maak je opeenvolgende bewegingen die jouw unieke rouwproces vormen. (15:21 minuten)

Je intuïtie is je feilloze innerlijke navigator die precies weet wat goed en gezond voor je is. Het is de boodschapper van je eigen-wijsheid. Dat geldt voor het huidige moment, maar ook voor de lange termijn, want je intuïtie weet van jouw ideale situatie en is daarnaar op weg. (7:33 minuten)

Mensen veranderen door verlies en rouw, waardoor ook hun relaties  veranderen. We begrijpen elkaar dan minder goed. Dat kan een spanningsveld veroorzaken waarin we veel energie verliezen, die we beter voor onszelf kunnen houden of gezonder inzetten. (8:15 minuten)

Bij bestelling ontvang je thuis:

  • een korte omschrijving van het pakket
  • de gegevens voor de toegang tot het album op Vimeo
  • de snelle link vanuit het album (in je mailbox)
  • de kaart van het Stappenplan

Je ontvangt het videopakket
voor € 12,50*

* inclusief BTW en verzendkosten
levertijd: 2 tot 4 werkdagen