Webinar: Omgaan met verlies en rouw in de praktijk

Ik ben best wel trots!

Op 20 mei geef ik een webinar tijdens Het Grote Landelijke POH/PVK/PVH online Event. Dit event wordt georganiseerd door de 2 grootste landelijke Nederlandse beroepsverenigingen van Praktijkondersteuners en Praktijkverpleegkundigen. Ze willen stil staan bij hun rol als professionals, nieuwe ontwikkelingen en workshops over de thema’s zorg, innovatie en leefstijl.

Positief ten opzichte van verlies en rouw
De organisatie heeft mij uitgenodigd om een webinar te geven over het omgaan met verlies en rouw in hun dagelijkse praktijk. Daarbij werden de vragen gesteld: ‘Hoe kunnen we positief omgaan met verlies en rouw? Hoe kunnen we onze patiënten op een positieve manier begeleiden? En hoe brengen we dat in onze dagelijkse praktijk?’
Ik sta positief ten opzichte van verlies en rouw, dus met die vragen weet ik wel raad!

In onderstaande korte video, die ook op de website van het event staat, nodig ik de Nederlandse praktijkondersteuners en -begeleiders uit voor het webinar.
Voor meer informatie en aanmelding ga je naar de website van het event: https://www.grootlandelijkevent.nl/nl/home.html.

Wie weet, zie ik je donderdagavond 20 mei om 21:00 uur.