Over mij

Rouwen vanuit mijn hart

Na het verlies van mijn man kon ik niet zoveel met het traditionele rouwproces. Ik ging zelf eigenwijs op pad in het land van verlies en rouw. Ik heb het verkend vanuit mijn hart. Ik rouw vanuit mijn hart.

Na vele jaren te hebben gewerkt in de financiële sector heb ik het roer omgegooid. In 2009 ben ik afgestudeerd als holistisch (kinder)therapeut. Mijn afstudeerproject met als titel Baby, mag ik jou ontmoeten ging over de ouder-kind-relatie vanaf conceptie tot in het eerste levensjaar.

Door eigen verlieservaringen, onderzoek en analyse heb ik me in de afgelopen tijd gespecialiseerd in verlies en rouw. Ik heb ervaren dat rouw zuiverend en helend werkt. Dat verlies en rouw je persoonlijke ontwikkeling en bewustwording stimuleren. Als ik mensen in rouw begeleid ligt daar mijn focus: gezond, krachtig en wijs uit de rouw komen. Mijn begeleiding is 100% intuïtief; ik volg de intuïtie van de ander, want dán is mijn begeleiding het meest effectief.

Op de website vind je veel informatie over verlies en rouw die ik vrij met je deel. Lees en luister, gebruik het en deel het met anderen.

In november 2019 deed ik mee aan Stories Worth Sharing, waar ik mijn verhaal deelde op het podium. Een droom kwam uit!


In november 2023 is bij mij borstkanker geconstateerd. Helaas kan ik daardoor voorlopig geen workshops en rouwinzicht aanbieden. Ik blog wel over mijn rouwproces en ervaringen: BorstkankerBlog.

‘Ik vind het prettig dat Willy goed kan luisteren en inleven.
De hulp en ideeën worden niet op een dwingende manier
maar heel liefdevol gebracht wat ruimte geeft om je eigen gevoel
te blijven volgen.’